Edmonds School District High School Students of Month för oktober 2022

Edmonds Heights K-12

Hassanain Al-Azadi

Förälderns namn: Abdul Qadir Al-Azadi
GPA: 4,0
Samhällstjänst: Handledning/hjälp av barn i ideella organisationer.
Utbildningsmål: Kandidatexamen i datavetenskap

Jolie Davison

Föräldrarnas namn: John Davison och Karen Attwood
GPA: 3,97
Klubbar och aktiviteter: Ledarskap med Joseph Erikson; President Battle of the Books med Christina Miles.
Friidrott: Premier Soccer Washington RUSH; Captain & Varsity X-Country, Mountlake Terrace High.
Utmärkelser: Kvalificerad för delstat i Cross Country; Coach’s Award Cross Country; Mest värdefulla spelare Cross Country; tvåfaldig vinnare av Battle of the Books; Coach’s Award, RUSH Soccer
Samhällstjänst: Fotbollstränaren Mighty Mites Camp
Anställning: Barista på Starbucks
Utbildningsmål: Jag är inne på mitt andra år av Running Start på Cascadia College, och jag strävar efter mitt mål med en associerad examen i naturvetenskap. Jag har vuxit ett djupt intresse för datavetenskap och hoppas kunna fortsätta mina studier vid ett lokalt universitet. Högskoleansökningssäsongen är över oss seniorer och jag önskar alla lycka till!
Karriärmål: Jag hoppas hitta rötter inom ett område med syftet att hjälpa andra genom min utbildning inom datavetenskap. För närvarande är frågor som är viktiga för mig miljövetenskap, ökad tillgänglighet till psykisk hälsa och eliminering av klyftor i sociala ojämlikheter. Jag kommer att fokusera på mitt fokus när tidvattnet förändras under de kommande åren. Jag vill arbeta med de människor som ska åstadkomma den förändring vi vill se i vår värld, om så bara för att bara skriva sina program.
Något mer vi borde veta? Jag kunde inte tacka mitt samhälle nog för att jag stöttade mig.
Dimona Levari odlade min kärlek till matematik tillräckligt för att tro att jag skulle kunna klippa den i kalkyl (tre klasser i serien och jag överlever fortfarande på något sätt). Edmonds School District har en riktig pärla, Katie Burnett. Med fyra år av henne som min trogna längdåkningstränare på Mountlake Terrace, kan jag med säkerhet säga att hon helt enkelt är bäst. Jag är säker på att mina lagkamrater håller med om att hennes förmåga att föra samman en mångfaldig grupp barn är något att se. Särskilda shout-outs till mina bantränare på mellanstadiet, Phillips och Mitchell: Ni har mästarnas hjärtan.
Jag är tacksam för Edmonds Heights unika inlärningsmiljö, som har gett mig möjligheten att få dubbla poäng i amerikanskt teckenspråk från Seattle Central College, Etniska studier från Edmonds College och Environmental Science and Resource Management från University of Washington. Mina lärare gick utöver det dagliga för att hjälpa mina kamrater och mig att lyckas. De tror helt enkelt på oss. Den kärleken är ett av mina finaste minnen från gymnasiet.

Edmonds-Woodway High School

Russell Andersson

Föräldrarnas namn: Brian och Stella Anderson
GPA: 3,8-9
ASB: Seniorklasspresident
Friidrott: Varsity tenniskapten
Anställning: Tennistränare

Grace Doquilo

Föräldrarnas namn: Laura Zeck och Jesse Doquilo
Klubbar och aktiviteter: Jag är en aktiv student inom ledarskap som också har varit Asian Pacific Student Union Vice President, en del av DECA (deltagit i State), en medlem av Link Crew sedan mitt juniorår och en tidigare medlem av Edmonds-Woodway High’s Spela produktion.
ASB: Jag är en fyraårig medlem: utsedd officer, sophomore Class President, Junior Class President och ASB President.
Utmärkelser: Topp utmärkelser som konststudent
Gemenskapsservice: Volunteering för Edmonds Food Bank; otaliga timmar utanför ASB; Bland andra skolklubbar ledde jag diskussioner om hatretorik och dess effekt på andra; volontärarbete på studentkonstmässor, och skapa grafik för många personal/organisationer runt om i skolan.
Betydande skolprojekt: Utöka min kreativa portfölj för min självutforskning men också för att delta i International Baccalaureate Visual Arts Exhibition.
Sysselsättning: Jag skapar och hanterar innehåll med olika onlineplattformar för flera organisationer; partner på Starbucks.
Utbildningsmål: Mina utbildningsmål är att gå på ett fyraårigt college efter ett strukturerat mellanår som kommer att innehålla service, kreativitet och resor.
Karriärmål: Att göra en karriär som verkligen uppfyller mig som människa. Jag älskar att få kontakt med andra och dyka djupare. Jag hoppas hitta mig själv i en miljö som uppmuntrar mig att vara nyfiken och växa.
Något mer vi borde veta? Jag lägger alltid mitt kreativa bränsle i allt jag gör. När jag älskar något så älskar jag det av hela mitt hjärta. Jag älskar naturen, journalföring, musik och favoritdelen av min dag är när jag ser mina hundar.

Lynnwood High School

Kathrine Potter

Föräldrarnas namn: Kari och Steve Potter
GPA: 3,8
Klubbar och aktiviteter: Vandring, läsning, virkning
ASB: ASB Vice President
Friidrott: Kapten för längdåkningslaget och tävlade i spår
Utmärkelser: Tre avancerade placeringsklasser och klasser på hög nivå
Utmärkelser: Månadens idrottare två gånger
Betydande skolprojekt: Att anordna skolevenemang som talangshower, samling och en kröning.
Sysselsättning: Jag jobbar på ett sommarcykelläger för barn.
Utbildningsmål: Att gå på college och studera det jag är intresserad av.
Karriärmål: Jag är inte riktigt säker. Jag skulle vilja resa och göra massor av olika saker!

Ava Kuhlmann

Föräldrarnas namn: Debbie och David Kuhlmann
GPA: 3,95
ASB: PR-ansvarig
Friidrott: Friidrott

Meadowdale High School

Emy Hysa

Föräldrarnas namn: Mimoza Hysa och Esat Hysa
GPA: 3,98
Klubbar och aktiviteter: National Honours Society
ASB: Sekreterare
Friidrott: Varsity Volleyboll
Utmärkelser: Student of the Quarter freshmen år; Månadens länkledare två gånger; Hemkomstdeltagande pris.
Samhällstjänst: Jag hjälpte till med brev till Rose och Kläder för barn. Jag har 250 samhällstjänsttimmar.
Utbildningsmål: Jag vill gå och ta examen från ett fyraårigt universitet, närmare bestämt University of Washington.
Karriärmål: Jag skulle vilja göra en karriär inom psykologi.

Roan McAuley

Föräldrarnas namn: Brian och Heather McAuley
GPA: 4,0
Klubbar och aktiviteter: Dramaklubb (vicepresident), bokklubb (bokmästare), Improv Team, Hi-Q
Utmärkelser: oktober 2022 Edmonds School District Student of the Month
Utmärkelser: Andra plats för studentprosa i EPIC Group Writers 2022 Contest
Anställning: Frilansredaktör
Utbildningsmål: Jag vill gå på ett fyraårigt universitet och, förhoppningsvis, studera antingen historia, kreativt skrivande eller engelska.
Karriärmål: Jag kommer förmodligen att bli en professionell författare/författare, eller lärare, eller båda. Kanske blir jag något helt annat som jag inte har insett ännu. Vem vet? Jag lämnar min framtid öppen.

Mountlake Terrace High School

Mya Rose Sheffield

Föräldrarnas namn: Jennifer Caione och Bennie Sheffield
GPA: 3,67
Klubbar och aktiviteter: Black Student Union, Ledarskap, National Honours Society.
ASB: Klasssekreterare
Friidrott: Varsity Soccer, Basketball och Softball alla fyra åren på gymnasiet. En av kaptenerna i skolans softbollslag.
Utmärkelser: National Honor Society
Utmärkelser: Årets ungdom på South Everett Boys and Girls Club 2016, Up and coming freshman-försvarare, fotboll 2019; Årets idrottare som åttondeklassare; Veckans idrottare för basket i Everett Herald (2022). Mukilteos skoldistrikts studenterkännandepris (2016).
Samhällstjänst: Hjälpte till på South Everett Boys and Girls Club; hjälpte min mamma (en lågstadielärare) under sommarskolan.
Betydande skolprojekt: Försöker få Girls Powder Puff fotbollsmatch att tillåtas på vår skola; vara värd för och skapa vår skolas talangshow tillsammans med de andra högre tjänstemännen.
Utbildningsmål: Gör det till ett fyraårigt universitet.
Karriärmål: Jag är inte säker på vad jag vill bli när jag blir äldre men på college letar jag efter en karriär som får mig att vilja jobba och som ger bra lön.

Maryna Ward

Förälderns namn: Rayna Tabares
GPA: 2,33455
Klubbar och aktiviteter: Dramaklubb och pjäsproduktioner inklusive Titania i A Midsummer Night’s Dream i New Jersey och Chutney, en kvinnlig tjej, säljare, frisör och juridikstudent i musikalen Legally Blonde.
Friidrott: Heja
Samhällstjänst: På fredag ​​hjälper jag hejarteamet att lära ut ett barnläger.
Betydande skolprojekt: Jag arbetar med hejarteamet på vårt passionsprojekt (föräldrarnas utekväll håller vi dagis och gör aktiviteter med barnen)
Utbildningsmål: Jag kommer att gå på kosmetologskola men jag har också funderat på att ta lektioner på en community college eller försöka komma in på en högskola för att heja eller spela teater.
Karriärmål: Jag vill bli estetiker
Något mer vi borde veta? Före förra året tyckte jag inte om att gå i skolan och jag ansträngde mig inte så mycket för mina klasser, men jag är glad över att se mina vänner och lärare och vara i skolmiljön. Jeannie Brzovic är en av lärarna som hjälpte mig att komma ur mitt skal och utforska olika sidor av mig själv. Och Kevin Greear gör det roligt att komma till lektionen varje dag och vill lära sig mer.

Scriber Lake High School

Katherine Carr

Föräldrarnas namn: Christina Carr & Bruce Carr, Jr.
GPA: 3,4
Klubbar och aktiviteter: Sno-isle, konst, vandring
Friidrott: Simma
Honours: Nionde klass Honours History
Sysselsättning: Hot Topic, C&M troféer
Utbildningsmål: Att gå igenom college och få en handelsexamen.
Karriärmål: Svetsning i konst
Något mer vi borde veta? Jag är en hårt arbetande tonåring som går på Sno-Isle och arbetar över 15 timmar per vecka. Jag hjälper också till i en lokal butik som heter C&M Trophy Co.

Edmonds eLearning Academy

Yael Sahagun

Föräldrarnas namn: Rosa Sahagun & Pedro Sahagun
Intressen: Jag tycker om att övervinna svårigheter som hjälper mig att förbättra mig som student och som person.
Utbildningsmål: I år är ett av mina mål att klara alla mina klasser med ett “A” eller högre.
Karriärmål: Min professionella ambition är att arbeta som maskiningenjör.
Något mer du vill att vi ska veta? Även om detta kom som en överraskning för mig, är jag supertacksam mot den som rekommenderade mig för månadens student. Tack så mycket!

Projekt SÖK

Nicholas Chu

Föräldrarnas namn: Sidney och Kim Chu
Samhällstjänst: Jag är volontär på Swedish Edmonds Campus.
Viktigt skolprojekt: Att vara en del av Project SEARCH.
Karriärmål: En dag skulle jag vilja jobba på Dollar Tree och hjälpa till med att fylla på hyllorna.
Något mer vi borde veta? Jag gillar verkligen att gå med min hund som heter Lucky. Jag gillar verkligen Terminator-filmerna.

RÖST

Massiel Gonzalez

Förälderns namn: Enedelia Apreza
Samhällstjänst: Massiel har framgångsrikt genomfört tre yrkesutbildningar.
Anställning: Massiel är för närvarande praktikant på Chase Lake Elementary Schools cafeteria
Utbildningsmål: Massiel kommer att ta examen från VOICE i år och arbetar för att få ett betalt jobb.
Något mer vi borde veta? Massiel älskar musik och dans.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *